Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel manzara önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kazalı sınıftaki meslekyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Göreceksiniz ki bu had faziletli kaliteli yangın kapılarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey ilişkii strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında kişi ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca ali ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış istikametüne akıllıca panik pas kolu bulunmasıdır.

Yangın kapısı aslında dokumaların zımni emniyet kahramanlarıdır. Bu mimarilarda bulunanların yangın çıkışlarının dolayısı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son sıcaklıkölçer önemlidir.

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve hileçı üzere malzemelerden yangın kapısı konstrüksiyonlmış kilolu bir bapdır.

Yangın bapsı; insan sağlığını koruyup yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangına dayanıklı kapıların yaşantı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu denli ilenmeşap kapının namevcut olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını balkonımızın önemli bir parçkakımı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page